Huis kopen in Zwolle

Denkt u erover na om een huis te kopen in de omgeving van Zwolle? Dan is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Wij zijn Admono Makelaars en wij staan u gedurende het gehele koopproces graag bij. Van het kennismakingsgesprek tot het zoeken naar uw droomhuis en van de onderhandelingen tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend op ons kantoor of bij u aan de keukentafel. Tijdens deze kennismaking luisteren we naar uw wensen en eisen. Wij zullen direct met de zoektocht beginnen en leggen u alvast een mooie selectie woningen voor. Maak nu een afspraak!

Huis kopen in Zwolle met behulp van Admono Makelaars

 • Korte lijnen gedurende het gehele koopproces
 • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
 • Behartigen uw belangen
 • Kennen Zwolle en omgeving goed
 • Voldoende vakkennis in huis
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek
 • NVM makelaar in Zwolle
20151006-NicoleBoschPhotographer- Admono-015

Uw aankoopmakelaar in Zwolle

Waar begint u als u een huis wilt kopen in Zwolle? Op wat moet u op letten, hoe te onderhandelen en hoe om te gaan met bouwkundige, juridische of financiële aspecten? Een aankoopmakelaar weet de antwoorden op deze vragen. Als uw aankoopmakelaar in Zwolle begeleiden wij u bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Zowel bij het zoeken en bezichtigen als onderhandelen en afhandelen helpen we u. Wij stellen uw wensen en eisen altijd centraal. Om uw droomhuis te vinden, maken we gebruik van onze kennis, ervaring en netwerk. Ook delen we onze expertise met u, zodat we echt als team kunnen samenwerken.

Huis te koop in Zwolle: ons aanbod

Onze makelaars kennen de woningmarkt in Zwolle als geen ander. Als eerste tonen wij de woningen die binnenkort op de markt komen op onze website. Wanneer u ons inschakelt, bent u als een van de eersten op de hoogte van ons ‘huis te koop in Zwolle’ aanbod.

Hoofdfoto
Foto 47
Hoofdfoto

Dynamisch en groen Zwolle

Waarom een huis kopen in Zwolle? De Hanzestad is een dynamische en groene stad met een karakteristiek stadscentrum en rijke historie. Niet voor niets behoort Zwolle al jaren tot een van de groenste steden van Europa. De hoofdstad van de provincie Overijssel beschikt over meer dan dertig parken. Dit alles maakt Zwolle een populaire woonstad.

Wie een huis wilt kopen in Zwolle heeft keuze uit zeventien wijken: Holtenbroek, Aalanden, Zwolle Centrum, Zwolle Zuid, Stadshagen en Assendorp. Elke wijk heeft zijn eigen karakter, dynamiek en samenstelling.

Onze diensten

Naast aankoopmakelaar zijn we ook werkzaam als verkoopmakelaar in Zwolle. Ook voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht:

 • Woning kopen in Zwolle
 • Woning verkopen in Zwolle
 • Woning taxeren
 • Nieuwbouwadvies geven
 • Consultancy
 • Hypotheek & verzekering
makelaar-zwolle-08_1

“Huis te koop in Zwolle: bekijk ons aanbod”

Huis kopen in Zwolle of omgeving?

Of u nu voor het eerst een huis gaat kopen in Zwolle of gaat verhuizen naar een andere wijk, wij ondersteunen u tijdens het gehele koopproces. Heeft u vragen of twijfels? Wij leggen u graag uit hoe wij u kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ons telefonisch bereiken op 038 – 20 22 078. Of vul ons contactformulier in.