Aankoopmakelaar Zwolle

Bent u nieuwsgierig om u heen aan het kijken naar de mogelijkheden die u heeft bij het kopen van een nieuw huis? Een goede aankoop hangt af van best veel factoren. Wilt u hier graag hulp en begeleiding bij zodat u absoluut de juiste keuze maakt en geen belangrijke zaken over het hoofd ziet?

Admono Makelaars helpt u hier graag bij als uw aankoopmakelaar in Zwolle. Dus u bent in de omgeving Zwolle op zoek naar een woning waar u helemaal enthousiast van wordt en waar u frisse energie van krijgt? Leg uw wensen en eisen aan ons voor en wij zoeken voor u de huizen die hier het best bij aansluiten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen aan ons voorleggen en wij zullen direct met u meezoeken en u een mooie selectie woningen voorleggen.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt en ondersteunt u als particulier bij de aankoop van een huis, of ander onroerend goed. U beoordeelt een potentiële koop zelf natuurlijk ook secuur, maar het kost u waarschijnlijk heel wat meer tijd om een woning te beoordelen op zeer veel diverse punten dan de aankoopmakelaar. Compleet gezegd helpen wij u als aankoopmakelaar in Zwolle bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen.

Wanneer een overkomst gesloten is met de verkoper helpen we u ook bij de afhandeling van de aankoop. Denk hierbij aan het doornemen van koopakte, de afhandeling bij de notaris en de sleuteloverdracht.

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar in Zwolle kennen we onze markt, ofwel de stad Zwolle, als geen ander. Altijd op de hoogte van de nieuwste woningen die in de verkoop gaan, kunnen wij u als eerste de woningen tonen die binnenkort de markt op gaan. Dit is een van de voordelen van een aankoopmakelaar in Zwolle in de arm nemen; u bent als eerste op de hoogte van het aanbod.

Wilt u graag profiteren van dit privilege en andere voordelen? Laat het ons gerust weten door een geheel vrijblijvende afspraak te maken.

Over Admono Makelaars Zwolle

Admono Makelaars Zwolle is naast aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar. Met een klein maar enthousiast team staan we voor u klaar en luisteren we naar uw wensen. We gaan altijd te werk op basis van uw wensen en zetten onze kennis en kunde in om voor u te vinden wat u zoekt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door ons enthousiasme, onze punctualiteit, optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt voor ‘het dossier’ maar zeker ook voor u. Admono is de makelaar in Zwolle die naar u luistert.

Wij bieden onderstaande diensten aan:

 • Woning verkopen
 • Woning kopen
 • Woning taxeren
 • Nieuwbouwadvies geven
 • Consultancy
 • Hypotheek & verzekering

Wilt u graag meer over ons weten? Leer ons team hier dan beter kennen of maak een vrijblijvende afspraak.

Waar moet u aan denken bij de aankoop van een huis?

Wie een huis wil kopen, kan volledig vertrouwen op de kennis en kunde van zijn aankoopmakelaar, mits u zelf volledig uw wensen en eisen hebt doorgegeven. Gelukkig zit dat bij Admono Makelaars wel goed. Wij gaan altijd eerst goed met elkaar in gesprek om precies te achterhalen waar u nou eigenlijk naar zoekt. Ook als u het zelf nog niet zo goed weet, helpen wij u hierbij.

Wij kennen de markt, de opties en de verschillende soorten woningen binnen het aanbod. Al het verdere regelwerk, zoals informeren, bellen, handelen en vastleggen van eventuele afspraken, nemen wij op ons en u mag te allen tijde met ons meekijken.

De kennis en ervaring die nodig is voor het maken van de juiste keuzes, zullen wij voor u inzetten én met u delen, zodat we als team te werk kunnen gaan en niets over het hoofd zien wat er voor u toe doet bij de aankoop van een huis.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Het maakt voor ons niet uit of u in de oriënterende fase zit of al juist heel snel tot actie wilt overgaan en stappen wilt zetten, wij kunnen op ieder moment geheel vrijblijvend een gesprek met u aangaan. U deelt uw situatie en wensen met ons en wij gaan kijken hoe we u op de beste manier kunnen ondersteunen als aankoopmakelaar in Zwolle.

Wilt u een aankoopmakelaar inschakelen, maar wilt u net buiten Zwolle wonen? Dan nog kunnen wij u waarschijnlijk helpen. We kennen de omgeving haast net zo goed op ons duimpje dan de prachtstad Zwolle zelf.

Heeft u toch nog twijfels over het inschakelen van een verkoopmakelaar? Neem dan gerust even contact met ons op. We leggen u graag uit hoe wij u kunnen ondersteunen of zelfs ontzorgen, het is maar net waar u behoefte aan hebt. Ga anders gewoon eens geheel vrijblijvend met een van onze makelaars het gesprek aan en maak een vrijblijvende afspraak. Tijdens het eerste gesprek doen wij direct een gratis waardebepaling van het huis.

Graag spreken we bij u thuis af maar natuurlijk bent u ook bij ons op kantoor in Zwolle van harte welkom. Belt u dan wel even, op afspraak is alles mogelijk. U kunt ons bereiken op 038 – 20 22 078 of direct ons contactformulier invullen.

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar begeleidt u gedurende het gehele koopproces: van het onderhandelen tot de bouwtechnische staat van de woning controleren. Hij of zij neemt u veel werk uit handen. Zo zoekt de makelaar naar de perfecte woning voor u en bent u als eerste op de hoogte van nieuwe te koop aangeboden woningen.

Daarnaast heeft een aankoopmakelaar een rationele kijk op de aankoop. Bovendien heeft een makelaar veel kennis en ervaring over de huizenmarkt en doet het aan risicobeperking.

Een woning kopen is een spannend proces. De aankoopmakelaars van Admono Makelaars erkennen dit en staan u daarom graag bij met raad en daad. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een aankoopmakelaar?

Er bestaan veel misvattingen over de kosten. Een aankoopmakelaar inschakelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo is bij Admono Makelaars het kennismakingsgesprek gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien wegen de kosten op tegen de vele voordelen. Als bijvoorbeeld een ervaren aankoopmakelaar de onderhandelingen voert, kan hij of zij proberen de vraagprijs te laten zakken.

Wenst u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Kom dan met ons in contact.

Waarom kiezen voor Admono Makelaars?

Ons makelaarskantoor is al jaren gevestigd in Zwolle en kent de Zwolse huizenmarkt als geen ander. Als u kiest voor Admono Makelaars geniet u van de volgende voordelen:

 • Korte lijnen gedurende het gehele koopproces
 • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
 • Behartigen uw belangen
 • Kennen Zwolle en omgeving goed
 • Voldoende vakkennis in huis
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek
 • NVM makelaar in Zwolle

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op!

Voor welke overige diensten kan ik terecht bij Admono Makelaars?

Admono Makelaars biedt de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over een bepaalde dienst die wij verzorgen? U mag altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag uw vragen.

Contact opnemen