Aankoopmakelaar Zwolle

Bent u nieuwsgierig om u heen aan het kijken naar de mogelijkheden die u heeft bij het kopen van een nieuw huis? Een goede aankoop hangt af van best veel factoren. Wilt u hier graag hulp en begeleiding bij zodat u absoluut de juiste keuze maakt en geen belangrijke zaken over het hoofd ziet?

Neem eenvoudig contact op

Admono Makelaars helpt u hier graag bij als uw aankoopmakelaar in Zwolle. Dus u bent in de omgeving Zwolle op zoek naar een woning waar u helemaal enthousiast van wordt en waar u frisse energie van krijgt? Leg uw wensen en eisen aan ons voor en wij zoeken voor u de huizen die hier het best bij aansluiten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen aan ons voorleggen en wij zullen direct met u meezoeken en u een mooie selectie woningen voorleggen

Neem eenvoudig contact op

Wij helpen u aan uw droomhuis. Dit is waarom u voor Admono Makelaars kiest.

 • Woning kopen

  Vanaf het zoeken tot de sleuteloverdacht, wij begeleiden u.

 • Woning verkopen

  Op originele wijze brengen wij uw woning onder de aandacht.

 • Taxaties

  Van taxatie rapport (met of zonder verbwouing) kunt u bij ons terecht.

 • Hypotheken

  Wij werken samen met de beste mensen en verwijzen u door naar de huiste partij.

Waar moet u aan denken bij de aankoop van een huis?

Wie een huis wil kopen, kan volledig vertrouwen op de kennis en kunde van zijn aankoopmakelaar, mits u zelf volledig uw wensen en eisen hebt doorgegeven. Gelukkig zit dat bij Admono Makelaars wel goed. Wij gaan altijd eerst goed met elkaar in gesprek om precies te achterhalen waar u nou eigenlijk naar zoekt. Ook als u het zelf nog niet zo goed weet, helpen wij u hierbij.

Wij kennen de markt, de opties en de verschillende soorten woningen binnen het aanbod. Al het verdere regelwerk, zoals informeren, bellen, handelen en vastleggen van eventuele afspraken, nemen wij op ons en u mag te allen tijde met ons meekijken.

De kennis en ervaring die nodig is voor het maken van de juiste keuzes, zullen wij voor u inzetten én met u delen, zodat we als team te werk kunnen gaan en niets over het hoofd zien wat er voor u toe doet bij de aankoop van een huis.

Een greep uit ons aanbod

Status
Beschikbaar
Zwolle – Timmermeesterslaan 54
Koopprijs
415.000

Uitgebouwde eindwoning in Zwolle-Zuid met eigen garage! Gelegen in een […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
40 m2
Aantal kamers
5
Bouwjaar
1980
Perceeloppervlakte
195 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Giessen 7
Koopprijs
335.000

Prachtige drive-in woning in de populaire Aa-landen. Van deze bijzondere […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
26 m2
Aantal kamers
5
Bouwjaar
1969
Perceeloppervlakte
145 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Coetsstraat 57
Koopprijs
595.000

Charmant herenhuis op een zeer bijzondere locatie in het gewilde […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
35 m2
Aantal kamers
6
Bouwjaar
1895
Perceeloppervlakte
126 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Veldweg 8
Koopprijs
625.000

Fraaie twee-onder-een-kap woning in het buurtschap Windesheim! Deze karakteristieke woning […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
33 m2
Aantal kamers
7
Bouwjaar
2005
Perceeloppervlakte
342 m2
Object bekijken

Meer objecten bekijken

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Het maakt voor ons niet uit of u in de oriënterende fase zit of al juist heel snel tot actie wilt overgaan en stappen wilt zetten, wij kunnen op ieder moment geheel vrijblijvend een gesprek met u aangaan. U deelt uw situatie en wensen met ons en wij gaan kijken hoe we u op de beste manier kunnen ondersteunen als aankoopmakelaar in Zwolle.

Wilt u een aankoopmakelaar inschakelen, maar wilt u net buiten Zwolle wonen? Dan nog kunnen wij u waarschijnlijk helpen. We kennen de omgeving haast net zo goed op ons duimpje dan de prachtstad Zwolle zelf.

Heeft u toch nog twijfels over het inschakelen van een verkoopmakelaar? Neem dan gerust even contact met ons op. We leggen u graag uit hoe wij u kunnen ondersteunen of zelfs ontzorgen, het is maar net waar u behoefte aan hebt. Ga anders gewoon eens geheel vrijblijvend met een van onze makelaars het gesprek aan en maak een vrijblijvende afspraak. Tijdens het eerste gesprek doen wij direct een gratis waardebepaling van het huis.

Wij bieden onderstaande diensten aan

  • Woning verkopen
  • Woning kopen
  • Woning taxeren
  • Nieuwbouwadvies geven
  • Consultancy
 • Hypotheek & verzekering

Neem eenvoudig contact op

Over Admono Makelaars Zwolle

Admono Makelaars Zwolle is naast aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar. Met een klein maar enthousiast team staan we voor u klaar en luisteren we naar uw wensen. We gaan altijd te werk op basis van uw wensen en zetten onze kennis en kunde in om voor u te vinden wat u zoekt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door ons enthousiasme, onze punctualiteit, optimale communicatie en echte aandacht. Dit laatste geldt voor ‘het dossier’ maar zeker ook voor u. Admono is de makelaar in Zwolle die naar u luistert.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt en ondersteunt u als particulier bij de aankoop van een huis, of ander onroerend goed. U beoordeelt een potentiële koop zelf natuurlijk ook secuur, maar het kost u waarschijnlijk heel wat meer tijd om een woning te beoordelen op zeer veel diverse punten dan de aankoopmakelaar. Compleet gezegd helpen wij u als aankoopmakelaar in Zwolle bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen.

Wanneer een overkomst gesloten is met de verkoper helpen we u ook bij de afhandeling van de aankoop. Denk hierbij aan het doornemen van koopakte, de afhandeling bij de notaris en de sleuteloverdracht.

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar in Zwolle kennen we onze markt, ofwel de stad Zwolle, als geen ander. Altijd op de hoogte van de nieuwste woningen die in de verkoop gaan, kunnen wij u als eerste de woningen tonen die binnenkort de markt op gaan. Dit is een van de voordelen van een aankoopmakelaar in Zwolle in de arm nemen; u bent als eerste op de hoogte van het aanbod.

Wilt u graag profiteren van dit privilege en andere voordelen? Laat het ons gerust weten door een geheel vrijblijvende afspraak te maken.

Maak nu een afspraak

Benieuwd wat wij, bij Admono makelaars, voor u kunnen doen? Maar dan nu vrijblijvend een afspraak!
Wij helpen u graag aan uw droomhuis.

Neem nu contact op