Zwolle – Rhemenshuizenstraat 43

Koopprijs
€ 795.000,- k.k.

Woonoppervlakte
265 m2
Aantal kamers
6
Bouwjaar
2012
Perceeloppervlakte
540 m2

Riante villa met hoogwaardig afwerkingsniveau!

Deze woning moet u van binnen bekijken, de combinatie van licht, ruimte en afwerking geven een fantastische ervaring. Dit is niet zomaar tot stand gekomen, de huidige bewoners hebben de woning onder architectuur laten bouwen.

Architect De Bruin aan het woord:
“Architectonisch hebben we getracht een huis te ontwerpen in jaren 30 stijl met zoveel mogelijk oorspronkelijke elementen en details. De gevels zijn opgemetseld in een handvormsteen van rood bruine aardetinten met een terugliggende voeg en spekbanden die het horizontale karakter versterken. De hemelwaterafvoeren hebben we weggewerkt en terugliggend opgenomen in de bakstenen gevels.

In het ontwerp hebben we rekening gehouden met veel transparantie qua glasopeningen, waar natuurlijk daglicht zoveel mogelijk in het huis is te ervaren. Opvallend element is ook de omkadering van de hoofdentree die voor veel daglicht in de ontvangsthal zorgt en die tevens alle bouwlagen met elkaar verbind middels een 2 grote vide’s. Aan de voorgevel hebben we gekozen voor een serre die meeloopt met de zijgevel, in de eetkamer geeft dit een zeer bijzonder effect.”

Via de imposante entree met zijn indrukwekkende vide’s bereiken we de royale woonkamer. De vele raampartijen maken dit een bijzonder fijne woonruimte. De suiteopstelling scheiden woonkamer en woonkeuken. De woonkeuken is met zijn serre in hoekopstelling een heerlijke leefomgeving. De hoogwaardige Italiaanse woonkeuken met onder andere een Quooker, koffiemachine, steamer en alle gewenste inbouwapparatuur (Miele) is een genot om in te koken. Dubbele openslaande deuren geven vanuit de woonkamer toegang tot het heerlijk terras onder de royale veranda welke de architect heeft mee ontwerpen. Dakkoepels zorgen ook onder de veranda voor voldoende daglicht. De grote achtertuin is zeer verzorgd aangelegd waarbij er een mooie combinatie is tussen het esthetische enerzijds en speelmogelijkheden voor de kinderen anderzijds. Praktisch is de bijkeuken welke van via de tuin en “binnendoor” te bereiken is. Hier is o.a. de opstelling voor de wasmachine gerealiseerd. Ook hier is een lichtkoepel toegepast voor voldoende daglicht.

Een schitterende trap rondom de vide brengt ons naar de verdiepingen. Deze zijn volledig voorzien van een prachtige eikenhouten vloer met vloerverwarming. Deze vloerverwarming is per ruimte regelbaar, ideaal! Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde, een grote masterbedroom aan de achterzijde met walk-in closet. De badkamer sluit volledig aan bij de grandeur van deze prachtige villa. Een dubbele wastafel op een stijlvol houten wastafel meubel, een diep bad en een dubbele inloopdouche maken het comfort compleet. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd met een tweede badkamer.

Bijzonderheden:
– Onder architectuur gebouwd;
– voorzien van 20 zonnepanelen;
– vloerverwarming;
– veranda met heaters;
– garage;
– luxe afgewerkt.

 • Status
  Verkocht
 • Koopprijs
  € 795.000,- k.k.
 • Soort
  villa
 • Soort Bouw
  bestaande bouw
 • Inhoud
  900 m3
 • Aantal kamers
  6
 • Aantal slaapkamers
  5
 • Energieklasse
  A
 • Woonoppervlakte
  265 m2
 • Inhoud
  900 m3
 • Perceeloppervlakte
  540 m2
 • Tuintypen
  achtertuin, voortuin, zijtuin
 • Koopconditie
  k.k.
 • Aanvaarding
  in overleg

Plattegronden

Kaart