VACATURE COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

(24 – 32 uur)

 

Voor ons makelaarskantoor in Zwolle zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een medewerker binnendienst (m/v).

Het betreft een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de binnendienst taken en ondersteuning van de makelaars.

 

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt via mail en telefoon en bent het visitekaartje van het kantoor.

In deze functie ben je in staat structureel en efficiënt te werken, de juiste prioriteiten te stellen en ben je op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor ben je in staat snel in te spelen op allerlei wisselende situaties.

Je verantwoordelijkheden lopen uiteen van het beheren van de agenda’s, het verwerken van nieuw woningaanbod, het uitwerken van taxaties, het opmaken van brochures en uiteraard het zelfstandig verzorgen van correspondentie.

 

Functie eisen

– Ervaring in de makelaardij is een pré.

– MBO/HBO denkniveau.

– Goede contactuele en sociale vaardigheden.

– Een enthousiaste, flexibele en leergierige instelling.

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

– Algemene computerkennis is vereist en ervaring met het softwarepakket Realworks is een pré.

– Je werkt servicegericht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig.

 

Wie zijn wij

Admono Makelaars is een ambitieus en dynamisch kantoor. Ons uitgangspunt is het leveren van kwalitatieve diensten waarbij servicegerichtheid voorop staat. Flexibiliteit, inzet en enthousiasme zit in ons DNA, de klant staat altijd voorop.

 

Reageren

Stuur een email met motivatie, CV en een recente pasfoto naar info@admono.nl o.v.v. commercieel medewerker binnendienst.

 

 

 

Direct contact?