Beoordelingen

10

Verkoper van: Van Oortstraat 28

Peter en Alexander zijn 2 gedreven en zeer deskundige makelaars. Van A t/m Z hebben ze mij fantastisch begeleid. Alles word duidelijk gecommuniceerd zodat ik als verkoper constant op de hoogte was van alle zaken welke er speelde. Vanaf de eerste kennismaking voor taxatie tot de overdracht een zeer prettige samenwerking gehad met beide heren.


8,5

Verkoper van: Bredebeek 30

Ik ben erg tevreden over Admono Makelaars. Hielden mij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom mijn woning. Het plannen van een bezichting buiten kantoortijden om, was geen enkel problem! En dat is helaas niet bij elke makelaar zo...Duidelijke afspraken gemaakt omtrent de verkoop van mijn woning. Ook gezamenlijk besproken welke stappen er genomen moesten worden om de verkoop te bevorderen. Enorm tevreden over de gehele begeleiding, van foto's maken tot het defintief ondertekenen van het koopcontract!!


8,3

Verkoper van: Belvédèrelaan 251

Wij zijn zeer tevreden over Admono makelaars. Beiden zijn goed op de hoogte, altijd bereid om vragen te beantwoorden en zeer goed bereikbaar. Wij beleven iedereen Admono van harte aan!


9,3

Verkoper van: Lynnerkamp 62

Hele prettige en duidelijke samenwerking. Goede adviezen vooraf. Ik verbleef in buitenland en werd aangeraden om iemand te machtigen om zo nodig te tekenen, een notaris aangeraden en daar ook een afspraak gemaakt. Alles binnen een paar dagen. Ook zeer flexible in verband met de kijkedagen in overleg met de bewoners? Uiteindelijk was er binnen een tien dagen na vermelding op funda al een koper. Dezen zijn ook de definitieve kopers geworden.Zou makelaar Admono zeker aanbevelen aan anderen.


8,5

Koper van: Hanekamp 21

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Admono makelaars! Ze hebben mij geholpen met onderhandelingen en advies. Ook hebben ze voor mij al de contracten naar wens veranderd. kortom top.


10

Verkoper van: Zwemmer 41

Toen wij besloten om onze woning te gaan verkopen vonden wij het erg lastig welke makelaar wij zouden benaderen. Via vrienden kwamen wij bij Admono terecht, zij hadden een erg goede ervaring over gehouden bij de aankoop van hun nieuwe woning. Het eerste gesprek met Peter voelde erg goed, alles gelijk helder en geen vage afspraken. Ze doen wat ze beloven. Van elke ontwikkeling werden we netjes op de hoogte gehouden en ook voor elke vraag konden we bij zowel Peter als Alexander altijd terecht. Daarnaast was de presentatie op internet boven verwachting! Mochten we in de toekomst een makelaar nodig hebben dan gaan wij zeker terug naar Admono.


9,8

Verkoper van: Mulertkamp 9

Persoonlijke en deskundige begeleiding bij de verkoop van mijn huis. Zeer kantvriendelijke makelaars die ik iedereen aan kan bevelen.


9,5

Verkoper van: Twistvlietpad 187

Wij zijn bijzonder tevreden over Admono. Peter en Alexander zijn zeer betrokken, deskundig, enthousiast, en bovenal menselijk, rustig en niet opdringerig. Kortom, zij voeren hun werk correct en met passie uit! Zoek je een echt vriendelijke makelaar, zoek dan niet verder, kies gewoon voor Admono. Dit is geen verkooppraat, maar gewoon zoals wij het hebben ervaren.


9,0

Verkoper van: Lorentzlaan 4

Alexander en Peter we hebben jullie deskundigheid, presentatie, perfecte bereikbaarheid als zeer prettig ervaren.De ruimte voor eigen inbreng en werkelijke aandacht was een ervaring en door ons erg op prijs gesteld.Daarbij nog de mooie foto reportage maakte het geheel compleet. Onze aanbeveling voor jullie bedrijf zal zeker nog lang gedaan worden.


9,0

Verkoper van: Obrechtstraat 273

Zeer prettige adviespartner. Deskundig als het gaat om optimale presentatie van de woning. Alexander en Peter nemen de tijd voor je en zijn via diverse media vrijwel altijd bereikbaar. Ook word je als klant zeer goed geïnformeerd over de gang van zaken.


8,5

Koper van: Zwemmer 27

Ik kwam via de Rabobank in contact met Peter en Alexander van Admono. Ik heb de samenwerking vanaf het eerste moment als plezierig ervaren: Goed bereikbaar, snel handelen, proactieve houding, meedenken met de klant en een erg professionele werkwijze. Uiteindelijk zijn ze me erg goed van dienst geweest bij de onderhandeling waardoor ik de woning voor een hele mooie prijs kon kopen!Ik beveel Admono van harte aan als aankoopmakelaar!


10

Verkoper van: Van Karnebeekstraat 61

Admono makelaars bestaat uit twee mannen die het beroep met passie en op zeer zorgvuldige wijze uitvoeren. Wij zijn zeer te spreken over manier waarop wij hebben samengewerkt met Admono makelaars. Met nadruk op samenwerking; Door het van deskundige advies van Admono en onze eigen ideeën over de verkoop is het huis zeer snel verkocht.


9,8

Verkoper van: Ruiterlaan 5

Wij zijn zowel in het voortraject als tijdens de verkoop telkens snel en vakkundig geholpen. Admono is een jong bedrijf, begonnen in de crisistijd, en doet zodoende nog echt moeite om een verkoop te realiseren. Dit vonden wij een grote pre t.o.v. onze ervaring met andere makelaars. Admono is wat ons betreft een absolute aanrader!


8,8

Verkoper van: Molenweg 103

Voor Zwolle en omgeving is Admono makelaars een zeer persoonlijke, service gerichte en flexibele makelaar die daadwerkelijk aandacht geeft aan de verkoop van je huis. Naar onze mening doen ze net dat beetje extra dat je van een makelaar verwacht om je huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.


9,5

Verkoper van: Tuinwal 34

Toen wij speelden met de gedachte om onze woning te verkopen, hebben wij admono gevraagd om advies. Ze hebben ons toen heel goed voorzien van advies en toen wij meer als een half jaar later besloten om de woning in de verkoop te doen wisten de heren van admono direct wie wij waren en welke woning daar bij hoorde. Hier uit bleek dat ze heel serieus met hun klanten om gaan. De foto's die Van de woning en de verkoopbrochure gemaakt zijn waren compleet en in overleg werden de beste foto's in de brochure opgenomen. Admono doet alles in heel goed overleg en is super enthousiast. Wij hebben wel ongeveer 30 bezichtigingen gehad admono was bij de laatste kijker net zo duidelijk en volledig met de terug koppeling als bij de eerste kijker. ik zou zeker in de toekomst weer voor admono kiezen.


9,3

Verkoper van: Lijsterstraat 15

Admono makelaars, de naam zegt het al, raad geven, dat is wat deze makelaars doen! Ze hebben ons met raad en daad bijgestaan, deskundig en eerlijke adviezen gegeven. Maar ook rekening willen houden met onze ideeën en zienswijze, wij hebben regelmatig contact gehad, en de samenwerking als zeer prettig ervaren. Van begin tot eind goed begeleid, en met een mooi resultaat ,een snelle verkoop van ons huis. Wij bevelen Admono dan ook van harte aan!


10

Verkoper van: Bredebeek 102

Wij zijn uitermate tevreden over Admono makelaars. Zeer correcte vakmensen. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen zowel voor als tijdens het verkooptraject. Ze zijn scherp en hebben oog voor detail en verliezen de realiteit nooit uit het oog. Eerlijk, deskundig en gedreven. Eigenlijk alles wat je in een makelaar zoekt. Een raadgever die jou als verkopende partij van advies dient. Daarbij is Admono ook bereidwillig om die extra stap te zetten, die in ons geval nodig was om de verkoop tot een goed einde te brengen.


9,0

Koper van: Werkerlaan 211

Het zoeken naar een geschikte woning is tegenwoordig een ingewikkelde zaak geworden door allerlei regels en juridische procedures. Daarom hebben we besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen. De makelaars van Admono hebben ons prima van advies gediend en ons door een woud van regels geleid. Ook was er regelmatig contact en we konden met al onze vragen bij hen aankomen. Ze waren helder in de afwikkeling van zaken en de onderhandelingen. Echt deskundige en betrokken makelaars, die altijd gemotiveerd waren om iets extra's te doen.


7,8

Verkoper van: Schaardijkstraat 13

Admono makelaars kan ik iedereen aanbevelen. Zijn aardig en zijn bereid hard voor je te werken. Ook geven zij goed advies over de waarde van je woning en begeleiden de verkoop goed. Als aankoop makelaar zijn zij bereid stevig te onderhandelen en geven goed advies over de waarde van het aan te kopen object


8,8

Verkoper van: Ankerweg 42

Een zeer gedreven makelaar. Zat er als het ware bovenop. Kwam zijn afspraken na en we werden steeds goed geïnformeerd over de diverse vorderingen en onze vragen. Dat alles op een vriendelijke, professionele wijze.


8,8

Verkoper van: Zonnebloemstraat 32

Wij hebben samenwerking als zeer prettig ervaren. Vriendelijke, rustige en ambitieuze ondernemers die de tijd voor je nemen, altijd makkelijk bereikbaar en flexibel zijn. Geen vraag kost te veel tijd. Wij zullen ze zeker aanraden!


10

Verkoper van: Zwette 14

Admono is snel, vriendelijk, hebben veel kennis en weten hoe ze zaken aan moeten pakken, een top team!! De beide mannen hebben hart voor de zaak!!


8,5

Verkoper van: Eelderdiep 5

volgens mij hoef je bij deze cijfers geen beoordeling meer te geven TOP. Prima begeleiding, Houden zich goed aan de afspraak , prima terug koppeling na de bezichtigingen.


10

Koper van: Moeraszegge 15

Na een mindere ervaring met onze verkoopmakelaar zijn wij voor de aankoop van onze nieuwe woning met Admono in zee gegaan. Dit was voor ons echt een wereld van verschil. Een belangrijk onderdeel van de aankoop en verkoop van een huis vinden wij de communicatie met de makelaar. Dit was bij Admono al vanaf het begin prettig en helder. Geen vage zaken, maar helder taalgebruik en duidelijke afspraken. Er werd met ons meegedacht en wij werden ook tijdens de bezichtiging gewezen op allerlei zaken waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Ook de onderhandelingen hadden wij zelf niet beter kunnen doen.De hypotheekaanvraag bij de bank verliep moeizaam, maar ook hier werd op hun initiatief ondersteuning aangeboden. Wij hadden echt het gevoel dat de makelaar voor ons opkwam en niet voor hunzelf. Eindelijk een makelaar in Zwolle waar je wat aan hebt en die weet hoe het moet.Kortom, zoek je een goede makelaar in Zwolle en omgeving dan raden wij zeker Admono aan.


8,8

Koper van: Porporastraat 76

Deze makelaar nam alle tijd voor een uitvoerig intakegesprek, waarbij ook ruimte was voor het reflecteren op persoonlijke omstandigheden. De makelaar bleek flexibel in het volgen van een zelf geplande bezichtigingsafspraak. De makelaar was in control bij de bezichtiging, ten opzichte van de verkoopmakelaar.Over het te bereiken onderhandelingsresultaat was hij -achteraf gezien- aan de optimistische kant. Ten opzichte van de gewekte verwachting viel die wat tegen. In dit geval was het object voor een bodemprijs in de markt gezet, zodat het feitelijke resultaat goed te noemen is.Het verdere contact tot en met de ondertekening van het contract verliep professioneel. De algemene houding van deze makelaar heeft hier een daar een lichte overmaat aan zelfverzekerdheid, maar blijkt dan vervolgens ook in alle opzichten duidelijk en transparant.


Contact

Admono Makelaars
Van Ittersumstraat 1
8011 JN  Zwolle

T: 038 - 20 22 078
E: info@admono.nl

Facebook
Twitter

Meer contactgegevens