Over Admono

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wilt weten met wie u te maken heeft en daarom stellen we ons graag aan u voor.

Alexander Barelds

Sinds 2002 woon ik met veel plezier in het diverse Zwolle. Dit doe ik samen met mijn vrouw Nicole en onze prachtige dochters Sylke en Amarens. Ik vind het belangrijk om bewust te leven. Het gaat er niet om hoeveel je meemaakt, maar om hoe je het beleeft. Mijn motto in het leven is dan ook “geniet!”.

Mijn zakelijke uitgangspunt is doelen te bereiken door met plezier en enthousiasme te werken. Ik vind het belangrijk om doelstellingen zonder voorbehoud te bepalen. Wat je wil bereiken moet je duidelijk hebben, de weg ernaartoe bepaal je met behulp van gezond verstand, het juiste advies en natuurlijk een gestructureerde aanpak. Ik denk in kansen. Deze benader ik met een oplossingsgerichte aanpak en een flexibele instelling.

Waar ik zowel privé alsook in het werk enorm van geniet, is het contact met mensen. Ik hoop dan ook graag in contact met u te komen.

Mariska Zwaart

Na een aantal jaren bij een ander makelaarskantoor te hebben gewerkt, woon en werk ik sinds begin 2017 in de mooiste stad van Nederland; Zwolle! Samen met mijn vriend Sander woon ik met veel plezier in het gezellige Assendorp.

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mensen. Bij het dienstverlenen gaat het tenslotte om uw wensen en hoe we daarbij kunnen aansluiten. Goed luisteren en rust bewaren zijn daarbij van groot belang. Ik neem dan ook graag de tijd voor gesprekken en bied u de hoeveelheid ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Het gaat tenslotte vaak om de grootste aan- of verkoop van uw leven.

Het meeste plezier haal ik uit de tevredenheid van onze klanten. Het is heel mooi om iemand te kunnen helpen. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Dorien Kuipers

 

Ik stel mij graag aan u voor als binnendienstmedewerker bij Admono Makelaars. Samen met mijn man en 3 kinderen (zoon van 10 en tweeling van 9), hond en kat woon ik Zwolle Zuid. Door mijn jarenlange ervaring als binnendienst medewerker in de makelaardij én het recent verkopen van ons eigen huis en het kopen van een nieuwe woning weet ik hoeveel erbij komt kijken tijdens zo’n grote verandering en dat is niet niets. Het mooie van mijn werk is de mogelijkheid om u, als klant, daarin te ontzorgen. Het klantencontact geeft mij veel voldoening en het afwisselende werk vind ik heerlijk om te doen! Ik ga met veel plezier voor u aan de slag en wie weet tot ziens op kantoor!


Contact

Admono Makelaars
Van Ittersumstraat 1
8011 JN  Zwolle

T: 038 - 20 22 078
E: info@admono.nl

Facebook
Twitter

Meer contactgegevens