Woning kopen

Het is zover. De tijd is aangebroken om je eerste of een andere woning aan te kopen. Maar waar begin je? Waar moet je op letten en hoe te handelen wanneer er meer kapers op de kust zijn? Hoe om te gaan met vragen over bouwkundige, juridische en financiële aspecten? 

Admono Makelaars is specialist op dit gebied en daarmee uw redder in nood. Wij nemen uw zoektocht uiterst serieus en helpen u om uw droomhuis de uwe te laten worden. Het begint met kennis maken, dit kan bij ons op kantoor maar mag uiteraard ook bij u thuis. Wat u prettig vindt. Tijdens dit kosteloze intakegesprek inventariseren wij uw wensen en vertellen we over onze werkwijze. Zodra u het startsein geeft gaan we vervolgens met volle snelheid voor u aan de slag!

Zonder enige vorm van belangenverstrengeling kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van uw toekomstige woning als ook bij de verkoop van uw huidige woning. Wij zetten de aandachtspunten van en verschillen tussen een aankoop- en verkoopmakelaar graag voor u op een rij.

Verkoper van Van Oortstraat 28

Peter en Alexander zijn 2 gedreven en zeer deskundige makelaars. Van A t/m Z hebben ze mij fantastisch begeleid. Alles word duidelijk gecommuniceerd zodat ik als verkoper constant op de hoogte was van alle zaken welke er speelde. Vanaf de eerste kennismaking voor taxatie tot de overdracht een zeer prettige samenwerking gehad met beide heren.

Meer informatie?

Contactformulier

* Verplichte velden

Afspraak maken

* Verplichte velden
Contact

Admono Makelaars
Van Ittersumstraat 1
8011 JN  Zwolle

T: 038 - 20 22 078
E: info@admono.nl

Facebook
Twitter

Meer contactgegevens